Pagina's

28 augustus 2013

Review Essence Effect Nails Velours Powder. 'Nieuw.' ♥

Flocking powder, het is nu al een tijdje een hype in nail-artland.
Voor veel mensen moeilijk verkrijgbaar, maar Essence heeft de oplossing.
Essence komt nu met Velours Powder, eigenlijk hetzelfde als flocking powder.
Hierdoor krijg je zachte nagels, het is een poeder, het doet me denken aan wol-vlokjes. (Die bestaan niet, maar als ze bestaan, ja hoor: Dit zijn ze!)

Achterop staan wat instructies, oké, even dit: Het komt er niet perfect uit, of het is bijna niks, of een hele hoop. Voor de rest is dit de enige kleur, 06 I'm Velvety.

De rest van de review zien, kan door te klikken.


Het doet me denken aan de pigments van Essence, maar dan met een ander dopje, inhoud en tekst.

Er zit een dopje op. Eerst dacht ik: Handig. Maar er komt bijna niks uit, of je moet er met een hamer op tikken. Het duurde bij mij minimaal 5 minuten om één nagel te doen. Sorry hoor, maar dan is je topcoat/nagellak al droog.
Dit is de manier waarop ik het deed. Ik heb het dopje los gefriemeld, en heb het maar over mijn nagels gemikt. Je zou eventueel ook je nagel in het potje doen, daar boven op, als je potje nog vol is.

En dan moet je dat er allemaal afvegen. Druk eerst nog even wat poeder aan op je nagels, zodat het goed blijft zitten. Nog een tip: Doe het op een papiertje, of iets wat je goed kan buigen. Ik doe het op een papiertje, dan doe ik het papiertje dicht, tik een keer en doe het overige weer terug in het potje.
Dit gebeurd er als je niet drukt. Dit is dan het effect, het voelt heel lekker aan. Je kan dit zoals mij ook op 1 nagel doen, om zuinig te zijn, en om het toch een leuk effect te geven. Ik gebruik trouwens een glitterlakje omdat ik geen topcoats meer heb, moet er toch maar 1 kopen.
En zo ziet je nagel eruit na één middagje en een nachtje slapen. Het ziet er nog wel redelijk op, maar nu zie je de glitters goed zitten. Er zit denk ik nog poeder voor de helft op! Jammer dat het er zo snel afgaat, want het gaf wel een leuk effect.

De poeder is opzich wel leuk, voor een paar keer. Maar ik ben er niet zo handig in, dus dat is al wat lastiger. Voor de rest blijven de vlokjes niet zo lang zitten. Ik zou een paar nagels doen, maar niet alles. Als je dat doet ben je na 2 tot 3 keer klaar met je potje, want dan is het al op. Het is leuk om te proberen vond ik, maar overnieuw kopen doe ik het niet. Ik heb niet echt een raad-aan/raad-af mening, ik ben hier een beetje neutraal over.

Deze Velours Powder is verkrijgbaar bij de Kruidvat en is 1 euro 99.