Pagina's

13 februari 2014

REVIEW Essence All About Sunrise Palette

Essence en Catrice hebben hun assortiment vernieuwd, en ik heb een paar producten gekocht om te reviewen. Ik zag dit oogschaduw palette liggen en wou hem gelijk hebben. Neutrale kleurtjes, makkelijk voor elke dag. Een must toch? Maar is het ook fijn..

Benieuwd naar dit nieuwe product? Lees verder.


Het palette heeft mooie, alledaagse kleurtjes. Een highlighter, een lichte kleur en een donkere kleur. Handig voor onderweg, omdat het een klein palette is, maar ook omdat alle kleuren die nodig zijn voor een basic ooglook er in zitten.
Zo zien de kleuren eruit in het palette. Het zijn 6 kleuren: Highlighter, goud, lichtbruin, zalmroze, donkerbruine en een grijzige/taupe kleur.  
Boven is de gouden kleur, linksonderin is de lichtbruine kleur, daarnaast zie je de donkerbruine kleur, en daarnaast de highlighter.
Hier zie je nog de taupekleur, en daarnaast de zalmroze.

Ik heb gemengde gevoelens over dit palette. Sommige kleuren, zoals de gouden kleur zijn goed gepigmenteerd, maar bijvoorbeeld de lichtbruine is niet zo goed gepigmenteerd. Al vallen bij sommige de pigmentatie wat tegen, kan je eventueel ook nog de andere donkere kleur gebruiken, deze is wel beter gepigmenteerd. Het is leuk om is te proberen, en is het waard.

Dit oogschaduw palette kost 3,59 en is verkrijgbaar bij de Kruidvat.