Pagina's

2 februari 2014

REVIEW Essence Express Dry Drops

 Ben je net zo ongeduldig als ik ben met het lakken van nagels? Of je wilt even snel wat met je nagels doen, maar het drogen duurt dan veel te lang? Essence heeft hier de oplossing voor, want dit zijn Express Dry Drops. Hierdoor word je nagellak sneller droog. In ieder geval: Dat zeggen ze. Is het waar? Lees verder.


In plaats van een kwastje, heeft de Dry Drops een pipetje. Je kan in de bovenkant knijpen, dan komt er een druppeltje uit. Het is een slim idee, want anders zou je misschien je nagellak alsnog verplaatsen. Wat wel onhandig is, is dat je je vinger recht moet houden, anders verspreidt het zich niet over je hele nagel. Ook kan het op de plaats komen waar je bezig bent, want het is best vloeibaar, dus 'glijdt' er soms vanaf.
Essence zegt wel dat de nagellak binnen een paar seconden droog is. De Drops zijn een beetje vettig, dus dat moet zelf ook nog drogen. Het duurt 30 seconden tot 1 minuut maximaal. Je bent dan ongeveer 3 minuten bezig per hand, en dat valt best mee! Ik ben tevreden over de Express Dry Drops.

De Essence Express Dry Drops is verkrijgbaar bij de Kruidvat en is 1 euro 99.