Pagina's

5 maart 2016

My life in 20 questions tag
Wat is je lievelingskleur?
Ik heb voor 2 kleuren gekozen, omdat ik echt niet kon kiezen. De eerste kleur is groen, dit heb ik altijd al een mooie kleur gevonden, en toevallig is mijn oogkleur groen. Goud vind ik ook mooi, ik draag ook vooral gouden sieraden want ik vind goud ook beter bij me staan. 

Wat is je favoriete nummer?
Ik heb nooit echt een favoriet getal gehad, maar als ik een willekeurig nummer moet zeggen, dan zeg ik vaak 576. Het is geen getal onder de tien, maar dat is een nummer wat ik dan vaak noem.

Wat is jouw droom carrière?
Het lijkt me heel leuk om in de zorg te werken. Op dit moment lijkt de studie 'ergotherapie' me gaaf om te doen, misschien over een jaar niet meer, maar voor nu is dit wat ik later wil worden. 

Waar zou je op jezelf willen wonen?
In de stad waar ik nu woon. Er zijn genoeg leuke winkels, en tot nu toe heb ik het heel gezellig hier. Ik zou dichtbij mijn familie willen wonen, zodat ik ze nog regelmatig kan zien en niet heel ver daarvoor moet reizen. 

Wat is je favoriete manier om te reizen?
Ik vind het heel fijn om altijd in de auto te zitten, veel liever dan op de fiets en vooral met al de regen die we op dit moment van het jaar hebben. Ik heb zelf nog geen rijbewijs, maar ga binnenkort beginnen met lessen, zodat ik uiteindelijk zelf kan rijden. 

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ga soms uit, of doe leuke dingen met vrienden en vriendinnen. Ik doe ook aan fitness, het is bij mij tegenover dus als ik niks te doen heb, kan ik er binnen 5 minuten zijn. 

Wat zijn je favoriete kledingwinkels
H&M is toch een van mijn favoriete winkels, ook kan ik bij de Primark soms wel leuke dingen vinden, en is Pimkie ook een winkel waar ik heel graag even naar binnenloop. 

Naar welk concert zou je graag gaan?
Ik ga dit jaar naar 5 Seconds of Summer, en voor de rest zijn er geen speciale artiesten waar ik nu naar luister waar ik veel geld voor zou betalen. 

Wat is je favoriete thee smaak?
Ik hou absoluut niet van thee. Ik heb het vaak geprobeerd, maar ik blijf het verschrikkelijk vinden. 

Verzamel je iets?
Ik heb er even over nagedacht, maar kan me niet iets bedenken wat ik verzamel. 

Je slaapt niet zonder…
een deken over mij heen. Het maakt niet uit of het een dik dekbed is of een dun kleedje. Ik moet gewoon iets over me heen hebben, al is het zomer. 

Als je 1 miljoen euro zou krijgen, helemaal voor jou alleen, wat zou je er dan mee doen?
Ik vind het heel jammer dat het alleen voor mij is, anders dan zou ik natuurlijk mijn hele familie verwennen. Maar ik zou een leuk dagje gaan winkelen, alvast een auto voor mezelf kopen en vooral veel sparen voor later. 

Wat is je favoriete make-upmerk?
Ik heb veel producten van Essence en Catrice. Ik vind dat Essence meer diverse producten hebben, maar Catrice heeft meer favorieten van mij. Dus als ik echt moest kiezen zou ik voor Catrice gaan. 

Wat is je favoriete seizoen?
De winter. Ik ben er nu wel een beetje klaar mee met die regen, maar vooral de periode voor en tijdens Kerstmis vind ik het allerleukst. 

Slaap je met de deur open of dicht?
Ik heb geen deur maar een luik, maar die zit altijd dicht omdat ik anders elk geluid hoor van de slaapkamers van mijn ouders, broer en zus. 

Wat eet je het liefst?
Er is niet iets specifieks wat ik het liefste eet. Ik kan genieten van pannenkoeken, maar ook boerenkool kan heel lekker zijn op zijn tijd. Het ligt er denk ik maar net aan waar ik op dat moment het meeste zin in heb. 

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Omdat ik schrijven heel leuk vind. Ik schreef vroeger boeken om mijn creativiteit te kunnen uiten, maar uiteindelijk nam dat teveel tijd in beslag. Toen ik schrijven en beauty kon combineren, leek me dat goed om is te proberen. 

Heb je een abonnement op een tijdschrift?
Nee, vroeger had ik wel een abonnement, maar ik lees tijdschriften altijd heel snel uit, en dat vind ik zonde. 

Wat deed je gisteravond om 12 uur?
Toen lag ik video's te kijken in bed. 

Wat is je favoriete parfum?
Beyonce Heat is een parfum dat ik opnieuw heb gekocht, zo lekker vind ik hem! Hij is heel warm en ik zou hem de hele dag kunnen ruiken.